kolmapäev, 5. aprill 2017

Krõllid kasvatavad ja söövad mungaoa idusid

                                                  Kevadel vajab keha vitamiine.
Kevad on loomulik aeg uue elu tärkamiseks. Idu kasvamine seemnest on taime aktiivne elu algus. Sellepärast sisaldavad idandid suures kontsentratsioonis väärtuslikke mineraalaineid ning looduslikke vitamiine. Pidev idude söömine ennetab külmetushaigusi ja parandab juuste ning peanaha tervist.



Krõllid ja Rohutirtsud Sütiste parkmetsas

Liikumisõpetaja Anne käis koos Krõllide ja Rohutirtsude rühmaga Sütiste parkmetsas. Tee peal kuulasime linnu laulu ja kohtasime oravaid, kes olid mänguhoos. Märkasime pungi puudel ja lapsed said mängida jooksumänge ja peitust. Veel korjati oksi, mängiti onnis, tehti liivakuhilaid ja mängulõket. Loodus on tore!







Krõllid tähistamas rahvusvahelist metspäeva

Käisime lastega lasteaia ümber jalutamas ja uurisime erinevaid puid (puude pungasid). Vaatasime kui palju lumi- ja märtsikellukesed on kasvanud. Vestlesime metsast ja tegime puudele kalli:) Oleme õnnelikud, et meil kasvab nii palju puid. Eesti inimest peetakse metsa inimeseks.








Krõllide „Talv metsas” programm Muraste Looduskoolis


Ühel ilusal märtsikuu hommikul läksid Krõllid bussiga Murastesse, et loodust uurida ja vaadelda, tutvuda Eesti talvise metsa elu-oluga. Retkejuht Marje aitas märgata loomade jälgi looduses, mängis lastega erinevaid mänge, et kinnistuksid taimed ja loomad metsas. Kokku sai läbi jalutatud pikk ja põnev tee – rada oli jäine ja künklik. Looduses on alati väga tore olla ja meie 2,5 tundi möödusid kiirelt. Pärast raja läbimist tegime püstkojas lõket ja sõime võileiba ning küpsist. Muraste matk oli väga õpetlik ja tore, retkejuht vahva. Kindlasti tasub minna sinna veel!